VITALHEALING EUROPE

over ons

OverOnsFoto

Wie is vitalhealing?

Vitalhealing is de officiële verdeler van de 100 % biologische natuurproducten van Naja Forest en Herbalvet in Europa en is opgericht door Erwin Lenssen en Pataki Zoltán.

Pataki Zoltan heeft reeds meer als 10 Jaar veel informatie en kennis vergaard over kruiden , vitaminen, algen en geneeskrachtige paddenstoelen. Zijn persoonlijke ervaring deed hem al snel beseffen dat er veel meer potentieel zit in natuurlijke actieve ingrediënten dan wij als gewone mensen denken.

Erwin Lenssen is al 15 Jaar een ondernemer en kent zijn weg in het reilen en zeilen van een onderneming. Na 1 jaar van ziekte en volledige uitputting ervoer hij persoonlijk de voordelen van de medicinale paddenstoelen van Naja Forest, die zijn leven in positieve zin veranderde.

Samen besloten wij onze krachten te bundelen en richten wij Vitalhealing bv op, want wij geloven dat de producten die wij verdelen in Europa een positieve verandering kan brengen in de gezondheid en vitaliteit van de mensen.

Waarom VitalHealing?

Doordat de eisen van de huidige moderne wereld hard zijn en de werkdruk hoog is, ontbreekt het ons aan tijd voor onszelf, waardoor de stress toeneemt en dit later kan uitgroeien tot chronische ziektes.

Daar de conventionele geneeskunde niet altijd een oplossing biedt voor onze problemen en ook veel medicijnen altijd gepaard gaan met bijwerkingen zoeken we als mens vaker een oplossing naar alternatieve gewoontes zoals gezonder eten, het nemen van supplementen en onconventionele middelen en methoden om ons te helpen om onze geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren.

Daarom besloten wij Vitalhealing op te richten omdat we vonden dat het tijd was om de Naja forest producten met de mensen te delen, omdat we zelf de positieve werking ervan aan den lijve ondervonden hadden.

Naja Forest produceert niet enkel zijn eigen producten, maar ook de wonderbare 100% biologische dierenproducten van Herbalvet, waar dierenarts dr Miklós Varga de eigenaar van is. Het wonderbare succes van deze dierenproducten hebben we ook weer zelf ondervonden op het geliefde hondje Amy van Erwin Lenssen. En als grote dierenvrienden kunnen we dan toch met volle trots en blijdschap zeggen dat wij ook in Europa de officiële verdeler zijn van de Herbalvet producten die ontwikkeld zijn in het labo van Naja Forest.

Amy, onze trotse mascotte en tegelijkertijd ook de hond die als eerste de Herbalvet producten uit ons assortiment mocht uittesten met een zeer positief resultaat als gevolg.
Van een lusteloze, ongeïnteresseerde hond naar een hond vol levenslust en energie!

VitalHealing LOGO HQ 2

Woordje uitleg over de betekenis van onze naam:

Vital: Komt van Vitaliteit en draait om de energie en kracht waarmee mensen emotioneel , fysiek en mentaal in het leven staan.

Een vitaal persoon beschikt over energie, lichamelijke kracht en weerbaarheid.

Healing: genezend

Betekenis Logo:

Met de handjes willen we de mensen een helpende hand aanbieden met de 100%
biologische paddenstoel  extracten van Naja Forest voor mensen en de 100%
biologische paddenstoel extracten van Herbalvet voor dieren.

Wat maakt paddenstoelen extracten zo goed?​

De goede werking van de Naja Forest en Herbalvet producten komt vooral doordat de producten 100% biologisch en zonder toevoeging van chemische stoffen zijn, en dat Naja Forest de enigste producent is die deze verwerkingsmethode als eerste ontwikkeld heeft. De productietechnologie van Naja Forest is gebaseerd op betrouwbaarheid.

Omdat de Naja Forest paddenstoel extracten puur Hongaarse producten zijn en de certificaten (HACCP, ISO, BIO) bevestigen het feit dat hun vloeibare paddenstoel extracten enkel 100% biologische actieve ingrediënten bevatten.

Daarom is het ook beter om vloeibare paddenstoel extracten te gebruiken in plaats van poeder of capsule producten. Deze vloeibare extracten worden direct door het slijmvlies in de mond volledig opgenomen in het lichaam. De aanbevolen dosis van 5 ml vloeibaar paddenstoel extract per dag heeft de kracht van 35 tot 37 paddenstoel capsules per dag van eender welk ander merk.

Capsule 2

Waarom is het belangrijk om VLOEIBARE actieve ingrediënten oraal te gebruiken in plaats van capsules?

Een gezond immuunsysteem is een essentiële vereiste voor onze gezondheid. Zonder een actief immuunsysteem slapen onze beschermende cellen, de witte bloedcellen, in onze weefsels. Het ontwaken van celverdedigings mechanismen is waar wetenschappers al een tijdje veel aandacht aan besteden.

Vanaf de jaren zestig begonnen wetenschappers zich te realiseren dat gewone orale suppletie niet in staat was het volledige therapeutische potentieel ervan te bieden. Enzymen in de maag en het maag-darmkanaal kunnen worden verminderd door orale supplementen. Er is ook het probleem dat antioxidanten de celmembranen niet efficiënt kunnen passeren. Veel flavonoïden die in vitro in het laboratorium sterke antioxiderende effecten uitoefenen, bereiken bijvoorbeeld na orale consumptie slechts zeer lage concentraties in het bloed.

Een groot deel van de bevolking lijdt aan spijsverterings- en absorptiestoornissen, dus we zouden een veel grotere hoeveelheid capsules en tabletten moeten consumeren om de effectieve hoeveelheid actieve ingrediënten binnen te kunnen krijgen, en zelfs dan is het niet zeker dat deze actieve ingrediënten zouden worden geabsorbeerd. Met de vloeibare formule elimineerd Naja Forest dit probleem, omdat het al door het slijmvlies van de mond wordt opgenomen.

Het homogeniserende materiaal dat Naja Forest gebruikt zorgt er bovendien voor dat de actieve ingrediënten door de celwand gaan en volledig worden opgenomen in het lichaam.

Het voordeel van VitalHealing.

Het voordeel van Vitalhealing ten opzichte van andere webshops die natuur supplementen verkopen is dat wij een zoekfunctie op deze website hebben waar u kunt zoeken op uw klachten en als u dan nog niet weet welke product het best te bestellen voor uw klachten, u via het formulier op onze website hier u uw klachten kunt doorgeven aan ons en wij die dan doorspelen naar de onderzoekster/geneeskunde van Naja Forest voor de mensen en voor de dieren naar de dierenarts dr Miklós Varga , aangezien Vitalhealing bv ondersteund word bij vragen door deze zeer geleerde topmensen met een zeer lange ervaring in de mushroom extracten.

Opgelet, dit kan wel enkele dagen duren eer dat wij u terug kunnen antwoorden want ook deze mensen leiden een zeer druk leven. Maar we doen steeds ons uiterste best om u het juiste 100% biologische product te leveren die het best werkt voor uw klachten.

Blijf op de hoogte

Ontvang handige tips, nieuwe producten en acties in je mailbox.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
    Your Cart
    Your cart is empty