VITALHEALING EUROPE

over Naja forest

Over het team achter Naja Forest:

Csapatunk 1 1

Nikolett Szabó

Uitvindster van organisch vloeibare paddenstoel extracten en wetenschappelijk onderzoekster en directrice van Naja Forest.

Nikolett Szabó is de fabrikante en ontwikkelaar van Naja Forest organische vloeibare paddenstoel extracten.

Zij is actief betrokken bij de ontwikkeling van paddenstoel producten, maar ook bij het toezicht op productie- en onderzoeksprocessen. Zij legde er ook grote nadruk op dat de grondstoffen die worden gebruikt voor de bereiding van de paddenstoel extracten uitsluitend afkomstig zijn uit de beste, natuurlijke teeltgebieden ter wereld.

Nikoletts hartstochtelijke interesse in de positieve fysiologische effecten van medicinale paddenstoelen komt voort uit het feit dat zij zoveel mogelijk mensen kennis wil laten maken met dit natuurlijke, maar zeer effectieve middel.

Csapatunk 2 1

Ferenc nagy

Uitvinder, eigenaar en ontwikkelaar van organisch vloeibare paddenstoel extracten.

Hij voltooide zijn studie in de VS bij Fungi Perfecti Seminars en verwierf zijn kennis
over paddenstoelen van een van ‘s werelds bekendste mycologen, Paul Stamets.

Hij heeft 25 jaar in de VS gewoond. Toen al had hij contact met ‘s werelds grootste
biologische champignonteeltbedrijf, Aloha Medicinals, van wie Naja Forest tot op de dag van
vandaag nog steeds een deel van hun grondstoffen kopen.

Hij zette zijn onderzoek voort bij het grootste en modernste paddenstoel teeltbedrijf
van Europa, het Austrian Mushroom Production Center GmbH, waar een van ‘s
werelds grootste paddenstoel sporenbanken is gevestigd.

Interview Naja Forest

Korte uitleg door de onderzoekster over de wonderbare geneeskrachtige producten van Naja Forest.

Het verhaal achter Naja Forest:

Het onderzoeksbedrijf is in 2013 opgericht om vloeibare paddenstoel extracten te produceren uit gekweekte paddenstoelsoorten.

Naja Forest taken bestonden uit:

Twee jaar na de lancering, in 2015, werden de Naja Forest producten zeer populair op de markt en steeg hun omzet en dit maakte het mogelijk om hun fabriek te moderniseren.
Ze hebben ook grote stills, een flessen vulmachine en een automatische capper aangeschaft, evenals zeer hygiënische apparatuur voor het kweken van paddenstoelen, waardoor ze hun capaciteit aanzienlijk konden uitbreiden en geschoolde arbeidskrachten konden toevoegen bij laboratoriumwerk.

naja labo

Waarom kiezen voor Naja Forest producten?

De goede werking van de Naja Forest producten komt vooral doordat de producten 100% biologisch en zonder toevoeging van chemische stoffen zijn, en dat Naja Forest de enigste producent is die deze verwerkingsmethode als eerste ontwikkeld heeft. De productietechnologie van Naja Forest is gebaseerd op betrouwbaarheid.

Omdat de Naja Forest paddenstoel extracten puur Hongaarse producten zijn en de certificaten (HACCP, ISO, BIO) bevestigen het feit dat hun vloeibare paddenstoel extracten enkel 100% biologische actieve ingrediënten bevatten.

Daarom is het ook beter om vloeibare paddenstoel extracten te gebruiken in plaats van poeder of capsule producten. Deze vloeibare extracten worden direct door het slijmvlies in de mond volledig opgenomen in het lichaam. De aanbevolen dosis van 5 ml vloeibaar paddenstoel extract heeft de kracht van 35 tot 37 paddenstoel capsules per dag van eender welk ander merk.

Het unieke van de producten ligt in de door Naja Forest ontwikkelde productietechnologie, die uniek is in Hongarije en in heel Europa, in de vloeibare preparaten. Tot nu toe waren paddenstoel producten verkrijgbaar in de vorm van capsules, extract capsules of ethanol tincturen, maar de nieuwe productietechnologie maakt het mogelijk om alle organische en anorganische actieve ingrediënten in paddenstoelen te concentreren in een vloeibaar product.

Het laboratorium van Naja Forest in Győr verkrijgt de meeste
paddenstoelpoeders als een product met een volledig spectrum: in de kweekfabriek van het Amerikaanse bedrijf dat de grondstoffen levert, wordt het biologische proces gestopt bij een groei van 98% en bij het verschijnen van naaldkoppen. Dat wil zeggen dat ze niet wachten tot de vruchtlichamen zich volledig hebben ontwikkeld, waardoor de paddenstoeldraden ook de in het groeimedium geselecteerde materiaal behoudt waardoor de kwaliteit en kracht behouden blijft.

NajaForest 0005 MoriczSabjanSimon

Blijf op de hoogte

Ontvang handige tips, nieuwe producten en acties in je mailbox.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
    Your Cart
    Your cart is empty