VITALHEALING EUROPE

DR. Miklós VARGA

dr Varga Miklos 230x300 1

Over Dr. Miklós Varga

Eigenaar en ontwikkelaar van het 100% biologisch paddenstoel extracten topmerk HERBALVET speciaal voor huisdieren.
 
Dr. Miklós Varga heeft een diploma diergeneeskunde en natuurgeneeskunde.
In 1984 studeerde hij af aan de Universiteit voor Diergeneeskunde in Boedapest.
Zijn kwalificatie voor natuurgeneeskundige in Manchester, heeft hij in 2012 de graad van natuurgeneeskundige voedingsdeskundige behaald aan de CNM. (College voor Natuurgeneeskundige Geneeskunde)
Hij heeft gewerkt als dierenarts in een dieren dierenboerderij praktijk, op het gebied van voedselhygiëne en als officiële dierenarts en uiteraard met kleine dieren en huisdieren in Hongarije en Engeland.
 
Rond 2008-2009, toen hij voor het eerst medicinale paddenstoelen tegenkwam op het CNM College wist niemand er veel van. Persoonlijke ervaringen waren niet echt beschikbaar toen en hij kon alleen maar vertrouwen op literaire gegevens. Medicinale paddenstoel extracten kopen was toen bijna onmogelijk. Het is bijna ongelooflijk dat dit allemaal iets meer dan tien jaar geleden is. Toen verscheen er een onbekend Maleisisch bedrijf op de Hongaarse markt met zijn ganoderma producten. Dr. Miklós Varga nam contact met hen op en begon het Ganoderma-servicecentrum in Engeland. In die tijd exploiteerde hij ook een kleine Herbaria-winkel (Health Food Store) in Engeland onder de naam Health-Vitality.
Al snel ging hij weer aan de slag als dierenarts. Medicinale paddenstoelen en het servicecentrum bleven bij hem als een soort hobby.
Meer dan een decennium later hebben Ganoderma en andere medicinale paddenstoelen een ongelooflijke carrière achter de rug in Hongarije en in veel landen over de hele wereld. Tegenwoordig beschikken ze over zo’n grote hoeveelheid literaire gegevens over de gezondheidseffecten van medicinale paddenstoelen dat deze niet langer terzijde kunnen worden geschoven.
 
Dr. Miklós Varga was het meest onder de indruk van hun eigenschap, bekend als adaptogenen. Dit betekent dat het de punten in het lichaam vindt waar disharmonie optreedt en het lichaam op deze plaatsen helpt. Het zoekt naar fouten zoals een motortester. Absurd genoeg kan het ook gebeuren dat bevoorbeeld bij patiënten dat tegelijkertijd dezelfde hoeveelheid paddenstoel extracten consumeert, de bloeddruk van de een verhoogt en de bloeddruk van de ander verlaagt, omdat het product echt helpt daar waar het nodig is.
In de moderne wereld van vandaag worden we geconfronteerd met de uitputting van voedsel en de vervuiling van elk segment van ons milieu, en staan we versteld van de statistieken van onze chronische ziekten.
 
Dr. Miklós Varga is van mening dat medicinale paddenstoel extracten het imuunsysteem ondersteunt, volgens een algemeen aanvaarde opvatting. Omdat we in onze moderne wereld ons imuunsysteem het meest bombarderen en we helaas ook vaak op spectaculaire wijze geconfronteerd worden met de gevolgen van het zwakker functioneren van ons imuunsysteem.
Naar zijn mening helpen medicinale paddenstoelen (bovendien werken ze allemaal op verschillende manieren en in een andere mate) om de harmonie in metabolische processen te herstellen. Omdat het op cellulair niveau werkt, is het mogelijk dat het zo’n breed gunstig effect heeft, op ons immuunsysteem en ook een gunstig effect heeft op de werking van alle parenchymale organen.
Tussen 2006 en 2020 was Dr. Miklós Varga lid van de RCVS, de Engelse Chamber of Veterinary Medicine en was hij als dierenarts werkzaam in kleine dierenpraktijken waar hij niet veel mogelijkheden had om een bijzondere, geheel nieuwe behandeling toe te passen en daarmee ervaring op te doen.
 
In 2019 is hij dan teruggegaan naar Hongarije. Het idee om thuis zijn eigen dierenkliniek te openen is bij hem al lang waarheid en realiteit geworden, en vertrouwend op zijn levenservaring met ganoderma, gebaseerd op de steeds toenemende literaire gegevens, heeft hij het medicinale paddenstoelen onderzoek op het gebied van huisdieren voortgezet. Op het gebied van de menselijke gezondheid zijn de concurrentie en het aanbod enorm en is er veel strijd. Op nieuwe terreinen, zoals voor dieren was Dr. Miklós Varga een van de eersten.
Hij ontmoette Nikolet Szabó (eigenares Naja Forest) persoonlijk in Győr alsof het zo moest zijn. Ze hebben elkaar dus niet via Google leren kennen. Dr. Miklós Varga was snel overtuigd van de efficiëntie van de nieuwe procedure die Nikolet (eigenares Naja Forest) ontwikkelde in verband met de actieve paddenstoel  ingrediënten en de effectiviteit van vloeibare extracten. Het duurde niet lang of ze dachten al na over een gezamenlijk project, met als resultaat HerbalVet medicinale paddestoel extracten voor dieren.
 
De ervaringen en successen die Dr. Miklós Varga hiermee in zijn eigen vakgebied als dierenarts heeft behaald zijn werkelijk enorm.
HerbalVet biologische geneeskrachtige paddenstoel extracten zijn door NÉBIH gecontroleerde natuurlijke geneesmiddelen voor het consumeren bij dieren. De categorie waaronder ze vallen zijn 100% natuurlijke, huishoudelijke, biologische, snel opneembare en gemakkelijk toe te dienen tweefasige extracten met een enorme inhoud aan 100% natuurlijke actieve ingrediënten zonder bijwerkingen.
 

Stuur een bericht naar Dr. Miklós Varga

Vul het onderstaande formulier in, dan geven wij uw bericht door aan DR. Miklós VARGA.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
    Your Cart
    Your cart is empty