VITALHEALING EUROPE

Glycerine

Waarom smaken bio vloeibare paddenstoelenextracten zoet? Bevatten ze suiker?

De zoete smaak van vloeibare paddenstoelenextracten is te danken aan glycerine van farmaceutische kwaliteit , het dragermateriaal. Glycerine kan ook door diabetici worden geconsumeerd, omdat het de bloedsuikerspiegel niet verhoogt, en volgens diabetologen is het de enige geaccepteerde zoetstof voor diabetici.

  • Noch de bloedsuikerspiegel, noch de stofwisseling wordt beïnvloed door glycerine.
  • Het wordt gebruikt om het watergehalte te behouden, als oplosmiddel en als zoetstof.
  • Bij glycerine, is het caloriegehalte aanzienlijk lager dan dat van suiker, hoewel de zoetheid slechts 60% van die van suiker bedraagt.
  • Het verhoogt echter de bloedsuikerspiegel niet en is geen voedingsstof voor bacteriën die tandbederf veroorzaken .

Glycerine wordt om verschillende redenen in het product gebruikt. Naja Forest gebruikt GMO-vrije glycerine van farmaceutische kwaliteit, geproduceerd uit Hongaarse zonnebloemen, een conserveermiddel en homogeniserend middel. Net als de liposoomtechnologie zorgt het ervoor dat de actieve ingrediënten aan de cellen worden afgeleverd.
Het fysiologische effect is dat het de opname van werkzame stoffen door het slijmvlies van de mond bevordert, zoals het in alle levende cellen wordt aangetroffen. Glycerine is over het algemeen toegestaan in voedsel zonder kwantitatieve beperkingen. Er is geen bovengrens voor de inname.
Glycerine zorgt voor bijna 100% opname van de actieve ingrediënten, wat niet kan worden bereikt met capsules, de fabrikant ondersteunde dit ook in het onderzoek uitgevoerd met de Semmelweis Universiteit, waaruit ook de gunstige werking van zowel glycerine als actieve ingrediënten van paddenstoelen bleek! De actieve ingrediënten worden direct door het mondslijmvlies en vanuit de dunne darm opgenomen, waardoor ze vrijwel onmiddellijk de cellen bereiken.
Paddenstoelenextracten kunnen alleen of verdund worden ingenomen. We zouden de smaak en textuur ervan kunnen vergelijken met honing, maar geen van onze vloeibare extracten bevat honing . Het heeft een aangename, zoete smaak (dankzij de glycerine en polysachariden) en de champignonsmaak is niet merkbaar. Als je de zoete smaak niet lekker vindt, kun je het ook drinken in thee, koffie of andere vloeistoffen. Glycerine beschermt de actieve ingrediënten tegen de gevolgen van hitte , zodat de hitte van de drank geen verlies aan effectiviteit veroorzaakt.
Als u het alleen inneemt, is het best om het een paar seconden naast uw tong in uw mond te houden , omdat op deze manier de actieve ingrediënten al door het slijmvlies van de mond worden opgenomen, waardoor het gebruik van zoveel mogelijk van de ingrediënten wordt gegarandeerd.

Blijf op de hoogte

Ontvang handige tips, nieuwe producten en acties in je mailbox.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
    Your Cart
    Your cart is empty